Bijbel in Gewone Taal (BGT) for the Olive Tree Bible App on iPad, iPhone, Android, Kindle Fire, Mac, and Windows - Olive Tree Bible Software

50% Off New Zondervan Illustrated Commentary Plus Great Values on Study Tools and Audio Books!

Bijbel in Gewone Taal (BGT)

For the Olive Tree Bible App

Bijbel in Gewone Taal (BGT)
$29.99
OR
Add to Wish List

Available for:
iPad, iPhone, Android, Kindle Fire, Mac, and Windows.

Bijbel in Gewone Taal (BGT)

For the Olive Tree Bible AppPublisher: Netherlands Bible Society

Description

Publisher: Netherlands Bible Society

De Bijbel in Gewone Taal (BGT) is een nieuwe vertaling van de Bijbel door het Nederlands Bijbelgenootschap gemaakt. Het is een vertaling uit het Hebreeuws en Grieks, in gewone taal, de taal die we allemaal dagelijks gebruiken. De gewone taal brengt de Bijbel dichtbij. Zo kan iedereen ervaren wat de Bijbel mensen van nu te zeggen heeft.

Gewone taal is de taal die we allemaal gebruiken als we iets vertellen of uitleggen aan anderen. Het gaat om woorden die iedereen kent. De zinnen zijn niet te lang en lopen goed. De tekst is duidelijk opgebouwd. Je begrijpt wat de zinnen met elkaar te maken hebben en over wie of wat het gaat. Beeldspraak die moeilijk te begrijpen is, wordt verduidelijkt. De lay-out is overzichtelijk, met korte stukken tekst waar een kopje boven staat.

De Bijbel in Gewone Taal in het kort:

  • een betrouwbare vertaling uit de bronteksten
  • bekende woorden
  • korte zinnen
  • heldere zinsconstructies
  • duidelijke verbanden
  • begrijpelijke beeldspraak
  • overzichtelijke tekstindeling
  • uitleg van bijbelse termen in een woordenlijst

De Bijbel in Gewone Taal is voor iedereen die graag een duidelijke bijbel leest. Voor sommige lezers is de Bijbel in Gewone Taal precies de vertaling die ze graag gebruiken. Voor andere lezers is het een waardevolle aanvulling. De Bijbel in Gewone Taal is geschikt om kennis te maken met de bijbelse verhalen én om je te verdiepen in moeilijke teksten. Je kunt er zelf in lezen of samen met anderen, thuis of in de kerk, op school en in het pastoraat.

You might also like…

Sign Into Your Olive Tree Account

Need to set up an account? Create Account.

Click Star to Rate